SilverMate

SilverMate
Schroeven als de beste

In 2019 introduceert GebuVolco een nieuw merk: SilverMate. Onder dit merk verkopen zij een nieuwe, zeer sterke spaanplaatschroef met speciaal ontwikkelde punt en andere bijzondere elementen waardoor zij durven te stellen dat deze schroef de beste is in zijn soort!

Een uitgebalanceerd assortiment spaanplaatschroeven, in chroom-6 vrij verzinkte uitvoering, zorgt voor een zeer ruime dekking. Door de toepassing van slechts 3 Pozi- en 3 Torx®-uitvoeringen zal er minder snel van bit worden gewisseld, waarmee tijd wordt bespaard. De SilverMate heeft de CE-markering en ETA keuring en is verpakt in een stevige professionele doos met kijkvenster en kiepklep.

Verbeterde freesribben zorgen voor een perfecte afwerking zonder beschadiging. Een uiterst scherpe punt, in combinatie met de vernieuwde schroefdraad, zorgt voor zeer snelle aangrijping in het hout met een minimaal splijtrisico. De SilverMate is de sterkste spaanplaatschroef in zijn klasse waardoor hij geschikt is voor montage in vrijwel elke houtsoort. Verfijnde schachtribben bij de deeldraaduitvoering en een superieure wax zorgen voor een minimale indraaiweerstand.

Uiterst sterke schroeven minimaal risico op het afdraaien van de kop

Minimale indraaiweerstand door het gebruik van superieure wax

Bijzonder snelle aangrijping, vrijwel direct vanaf de eerste omwenteling van de schroeftol met minimale aanzetdruk

Zeer laag splijtrisico door de 4 speciale freesribben bij de punt van de schroef

Speciale freeswokkel geeft extra ruimte aan de schroefkop wanneer deze het hout indringt. Nog minder kans op splijten.

  • In lengtes tot 200 mm in Pozi en Torx, in voldraad en deeldraad
  • Verkrijgbaar bij de betere ijzerwaren vakhandel
  • Verpakt in stevige dozen met kijkvenster
  • ETA en CE keurmerk
  • Monsters en documentatie op aanvraag gratis toegestuurd

Everlasting Design heeft voor deze nieuwe schroef het logo ontworpen, de verpakkingen en bijbehorende labels ontwikkeld, fotomateriaal gemaakt, nieuwsberichten geschreven, mailings verstuurd, drukwerk ontworpen, etc.